שירה קליין
שירה קלייןצילום: הדסה עין כרם

שירה קליין, פצועת פיגוע הדריסה בצומת הגבעה הצרפתית, משתחררת הבוקר מהמחלקה האורטופדית בהדסה עין כרם לטיפולי שיקום בתל השומר.

"שירה אשר הגיעה להדסה לפני כשבועיים במצב קשה מאוד משתחררת כשהיא במצב טוב ויציב בהחלט, לאחר שטופלה על ידי צוות הטראומה של בית החולים ובכלל זה נוירוכירורגים ואורטופדים", אמר פרופ׳ אירי ליברגל, מנהל המערך האורטופדי בהדסה שאף ניתח את שירה בזרועה.

הבוקר, כשהיא מחייכת ועומדת על רגליה אמרה שירה, "אני מאוד מודה לכל מי שטיפל בי בבית החולים ולכל מי שהתפלל ודאג לשלומי. רציתי לחזור ללימודים", מסבירה שירה בת ה-24 אשר נמצאת במהלך לימודי התואר השני בפסיכולוגיה, ״אבל אחכה כמה שבועות כדי להתחזק".

אמה של שירה, עדה אמרה, "ברוך ה׳, שירה מרגישה הרבה יותר טוב ואנחנו מקווים שתמשיך ותשתפר. שירה יודעת את כל פרטי הפיגוע והשלימה פרטים דרך מה שסיפרנו לה. היא ראתה את הסרטון שמראה את הרגעים האלו של הדריסה".

נזכיר כי בפיגוע נרצח שלום שרקי הי"ד אשר עמד עם שירה בתחנת האוטובוס בגבעה הצרפתית בשעה שהמחבל, חאלד קוטינה, ביצע את הפיגוע.

ביום שני השבוע הגישה פרקליטות מחוז ירושלים לבית המשפט המחוזי בעיר כתב אישום נגד המחבל חאלד קוטינה.

במהלך הדיון שנערך בבית המשפט בשעת הגשת כתב האישום, צעקו קרובי משפחתו של שרקי לעבר קוטינה, "רוצח רוצח, תישרף באש הגיהנום, בן מוות". נציין כי בחקירה הודה קוטינה כי דרס את השניים מתוך רצון לרצוח יהודים.