הרוכשים יפגעו. עו"ד דורון ברזילי
הרוכשים יפגעו. עו"ד דורון ברזיליפלאש 90

עו"ד תמר הרפז, קוראת לחבריה, עורכי דין מהמגזר הלאומי, להצביע בבחירות ללשכת עורכי הדין, לדורון ברזילי לתפקיד יו"ר הלשכה.

"יש כאן מאבק יצרי בין דורון ברזילי לאפי נווה, בעבר הם היו שותפים לדרך והתמודדו בבחירות הקודמות ברשימה משותפת, אבל דקה אחרי זה הם התפצלו", מזכירה הרפז.

לדבריה, נווה גילה בעבר נטיות לשמאל ולכן ראוי להצביע לברזילי, "אפי נווה מזוהה עם הצד השמאלי של המפה ודורון ברזילי יותר מתון וממלכתי. אפי נווה הקים את ועד המחוזות שהוציא גינוי לתג מחיר באותו שבוע שבו נרצחה שלי דדון, ולא שמענו מהם גינוי על רצח שלי דדון. היה גם מקרה של עו"ד ממזרח ירושלים שהואשם בסיוע לגורמים עוינים וכתוצאה מחקירתו על ידי השב"כ הוא התאבד, גם שם ועד המחוזות הביע הודעת צער על מותו, מה שלא היה ברצח שלי דדון. לעומת זאת ועד הלשכה הארצי בראשות דורון ברזילי פרסם הודעת צער על מותה של דדון".

הרפז מתקשה להבין מדוע הסיעות הדתיות תומכות בנווה, "אני יודעת שגורמי ימין כמו אם תרצו הודיעו שהם תומכים בברזילי ולעומת זאת אני מבינה שהסיעות הדתיות ממליצות על נווה. מכיוון שמדובר בהצבעה בשני פתקים, אין שום בעיה לשים פתק אחד למפלגה שאתה תומך בה ופתק שני לברזילי".

לדבריה, ההתפטרות של יו"ר ועדת הבחירות של הלשכה עו"ד ציון אמיר והחזרה מההתפטרות מעידים שמשהו לא טוב קורה בהליך הבחירות הזה, כלשונה. "ההתפטרות היתה בגלל טענה שמתרחשים דברים שלא בהתאם לתקנון, כמו לדוגמא הוספת קלפיות לסקטור הערבי, הרי לא ייתכן שלסקטור הערבי יוסיפו קלפיות וליו"ש לא, הרי גם ביו"ש קשה להגיע להצבעה ואף אחד לא מוסיף קלפיות".