חיזוק משמעותי. טיילור רוצ'סטי
חיזוק משמעותי. טיילור רוצ'סטיצילום: היורוליג

סגל השחקנים החדש של מכבי ת"א מתחיל להתחבר, כשהיום נחתו בישראל הזרים טיילור רו'צסטי וטרבור אמבקווה.

רוצ'סטי, מי שהיה מלך הסלים של היורוליג בעונה שעברה, הבהיר כי הוא כבר מוכן לקראת תחילת אימוני הקבוצה הרשמיים השבוע.

"אני מרגיש נהדר, יש לי הרבה ציפיות במכבי ולמכבי יש ציפיות כך שזאת התאמה מושלמת. לא היו צריכים לשכנע אותי יותר מדי כדי להגיע לפה. הכי חשוב זה לנצח משחקים, בשביל זה הגעתי לפה. אעשה מה שצריך כדי לנצח משחקים - למסור, לקלוע, כל מה שצריך", הבהיר רוצ'סטי עוד בשדה התעופה.

"הולכת להיות קבוצה נהדרת, אנחנו רוצים להיכנס לקצב ולהצליח. כדי שזה יקרה, צריך לעבוד קשה ואנחנו מוכנים לזה. זה הדבר שהאוהדים רוצים לראות", הוסיף השחקן.

מאוחר יותר, בשעות הערב, הגיע גם אמבקווה, והבהיר כי מבחינתו מדובר באתגר גדול. "אני מכיר את ההיסטוריה של מכבי ורוצה להיות חלק ממנה. זאת הזדמנות גדולה מאוד עבורי והרמה הכי גבוהה אליה הגעתי. אני יודע שהאוהדים נהדרים והעיר מצוינת".

נכון לעכשיו הצהובים שוקלים החתמה של שחקן אחד נוסף לפחות, אבל בודקים היטב מספר שמות, והכרעה בנושא תיפול בימים הקרובים.