
בראיון חג לערוץ 7 מברכת הרבנית צביה אליהו את כל בית ישראל בברכת "שנה טובה", מספרת על הקשר של בעלה הרב מרדכי אליהו זצ''ל עם יהונתן פולארד וקוראת להקפיד על שמירת השבת כדי לקרב את הגאולה שבפתח.
"הייתה לי שנה טובה מאוד", מסכמת הרבנית ומספרת על הרב אליהו. "לרב היה טוב לב, יראת שמים ואהבת ישראל. רק לתת ולתת. אף פעם לא לקבל ורק לתת.
"גם השנה מורשתו של הרב אליהו זצ"ל (ממשיכה) בבית וגם מחוץ לבית. ברוך ה' הילדים של הרב ממשיכים את דרכו של אביהם, השיעורים ממשיכים, הדרכה, עזרה כלכלית והכל למען עם ישראל וארץ ישראל. אני שומעת כל יום על עוד תינוק שנולד שנקרא על שמו של הרב ועל שיעורים לזכרו".
כבר שנים רבות עוברת הרבנית אליהו מאתר לאתר כדי לחזק את שמירת השבת בקרב עם ישראל. "שמירת השבת היא למען עם ישראל וכך העולם נשאר יציב. בלי שמירת השבת אין קיום לעולם. על עם ישראל להיות אור לגוים ופאר לגוים. אנחנו אנשים עם נשמה אלוקית או אנו כמו בהמות שעובדים ואוכלים ושותים כל היום?
הרבנית מתייחסת לשחרורו הקרוב של יהונתן פולארד מהכלא בארצות הברית וקוראת לאפשר ליהונתן לעלות לארץ ישראל. "חבל שלא נותנים לו לבוא לארץ. הוא צריך לעלות אחרי מסר את החיים שלו.
"אני זוכרת שהייתי שם עם הרב זצ"ל, ראינו אותו שם בכלוב, אני זוכרת את החדר - מטר וחצי על מטר וחצי עם מזרן של חמישה ס"מ. הוא (רק) אכל וישן וזה כאב מאוד לרב שעשה הכל ונלחם בקונגרס עד שהעבירו את פולארד לבית כלא אחר".
בכל חודש, היא מספרת, "נתן הרב אלף דולר כדי שיהיה לפולארד אוכל כשר. יש כאן כפיות טובה איומה ומדינת ישראל בעטה בו. מדובר כאן בטעות איומה שמדינת ישראל צריכה לעשות למי שסיכן את עצמו למען עם ישראל ולא לעצום עיניים".
הרבנית אליהו שבה וקוראת לשמור על השבת ומספרת על שנת תשע"ו שתהיה שנת משיח, כלשונה. "אנחנו הולכים לקראת שנת משיח. שאלתי את הרב 'מתי יבוא משיח? בדור שכולו חייב או כולו זכאי?'. הרב אמר 'כולו אפילו ברוב של אחד יבוא משיח'.
"לנו יש את השבת ומי שיכול להקפיד לשמור עליה זו מתנה גדולה. איך אפשר לא לשמור שבת? איך אפשר לא לשבת כל המשפחה ביחד בשולחן שבת?".
"אני מברכת את עם ישראל שנזכה כולנו לשנה טובה ונעימה. שנת גאולה שלמה בחסד וברחמים בזכות המעשים הטובים שלנו, אהבת ישראל, לעזור אחד לשנים ולהיות אור לגוים".

