דג במרינדה של ל'אנטריקוט
דג במרינדה של ל'אנטריקוטצילום: דן פרץ

מצרכים:

פילה דג לברק (6 פילטים),
קוביות חציל מטוגנות,

ריבועי פלפל צהוב קלוי,

חצאי עגבניות שרי צלויות.

מצרכים למרינדה:

צרור פטרוזיליה טרייה,

מלח,

פלפל שחור גרוס,

מיץ מלימון טרי,

4 גבעולי נענע,

3 כפות רכז רימונים,

1/2 כוס שמן זית,

מעט גרידת לימון.

אופן ההכנה:

ראשית יש להעביר את כל המצרכים של המרינדה לבלנדר או מג'ימיקס ולטחון עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
לאחר מכן יש להשרות את הפילטים במרינדה למשך כשבע דקות.

את הפילטים המושרים מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות,
צולים שבע דקות ומגישים.

הגשה:

מסדרים את הפילטים המוכנים על צלחת חגיגית, מפזרים מעל גרגרי רימון ומגישים אל השולחן.

בתיאבון!