
המאבק נגד הריסת בית הכנסת "איילת שחר" בגבעת זאב נמשך. לאחר החלטת בג"ץ בערב החג, לעכב זמנית את הריסת בית הכנסת עד לתגובת הממשלה והרבנים הראשיים, החליטו המתפללים ותושבי השכונה להקים ברחבת בית הכנסת סוכה גדולה, ולקיים בה את תפילות החג.
במקביל עצרות המחאה נגד הריסת המבנה נמשכות. הערב (רביעי) תיערך תהלוכה עם ספרי התורה של בית הכנסת שיובאו מבית כנסת משכן יוסף לעבר בית הכנסת איילת השחר תחת הכותרת "בית כנסת לא הורסים".
מחר יום חמישי תתקיים עצרת נוספת בסוכה, בהשתתפות מאות ובראשם האדמו״ר מקרלין-סטולין והמקובל הרב בניהו שמואלי.
ביום שישי, תימשך המחאה, והמתפללים יארחו את הרב הראשי לישראל הרב דוד לאו, השר אורי אריאל, סגן השר ח"כ מאיר פרוש, וח"כ מוטי יוגב.
ראשי מטה המאבק ומתפללי בית הכנסת מצהירים היום: "לא נאפשר שערורייה כזו, שבג"ץ מורה להרוס בית כנסת בטענה שהוקם על קרקע פרטית, כשהשופטים עצמם אינם יודעים למי שייכת הקרקע".
מוועד הפעולה נמסר לערוץ 7 כי "תימשך הפעילות בכל הדרכים החוקיות, על מנת להציל את בית הכנסת ולמנוע בכל דרך הריסת וחילול בית הכנסת".
