
באזור טארוסא, בעיירה דורא שבדרום חברון, התגלה רכב שננטש והוצת. במערכת הביטחון בודקים האם שימש את המחבלים שרצחו אב ובנו בכביש 60 ופצעו את יתר בני המשפחה.
האם והילדים שנפצעו שוחררו לבית החולים לאחר שהבנות הקטנות עודכנו על מות אביהם ואחיהם. המרדף בכפרים הסמוכים לזירת הפיגוע נמשך, וכוחות רבים הוזעקו למקום.
המשפחה הייתה בדרכה לשמחה משפחתית (שבת חתן), לקראת חתונתה הצפויה של אחת הבנות המשפחה. כאשר נפתחה לעבר הרכב אש. אחד המחבלים ביצע וידאו הריגה, אך לא פצע את הילדות.
האב בן ה-40 ובנו בן ה-18 - ששמם טרם הותר לפרסום - נרצחו מטווח קצר. הבן עוד הספיק לדווח על הפיגוע לפני שנורה למוות.
במהלך אשפוז בני המשפחה, שנפצעו באורח קל, סיפרה האם ששכלה את בעלה ובנה לילדות הקטנות על החדשות הקשות, כאשר צוות רב של בית החולים עזר להסביר להן את המצב. ד"ר צבי פרי, כירורג בכיר בסורוקה, סיפר לחדשות 2 על הדרך בה נודעה הבשורה הקשה לבנות: "זה תהליך עדין שמלווה בצוות רב מקצועי - עובדים סוציאליים ופסיכיאטרים למבוגרים וילדים ולנוער, כשהמטרה היא קודם כל להבין מה הפציינט חש ומה הוא הבין. לא כולם ידעו ולא כולם הבינו מה קרה. עם הזמן היה אפשר להסביר להן, כל אחת בשפתה - הן ילדות קטנות, וזה שינה מאוד את התהליך".

