מועצת הרשות השנייה מינתה את איש יחסי הציבור רמי סדן לתפקיד נציג הציבור בדירקטוריון חדשות 10.

סדן שימש כיועץ תקשורת לראש הממשלה בנימין נתניהו בקדנציה הראשונה. לאחר מכן שימש כאיש פרסום, יועץ תקשורת ולוביסט. הוא היה בעל תכנית קבועה ברדיו ערוץ 7 שעסקה בתקשורת ובהתנהלותה.

"גלובס" דיווח כי סדן הצהיר בכתב, לבקשת המועצה, כי אין לו קשר כזה או אחר לראש הממשלה ב-15 השנים האחרונות.

הוא בעל תואר ראשון בחינוך ופילוסופיה מהאוניברסיטה העברית ותואר שני בתקשורת מאוניברסיטת קלארק בארה"ב וכן תואר ראשון במשפטים מהקריה האקדמית אונו.

יו"ר ועדת האיתור, דורלי אלמגור, אמרה כי היא "מרוצה מבחירת הנציגים היום על-ידי הועדה ואישורם במועצה, בתום הליך יסודי ומעמיק. כל אחד ואחת מן הארבעה, בפני עצמו וכולם ביחד מייצגים תמהיל של אקדמיה, ניסיון עסקי והבנה בעולם התקשורת, באופן שיאפשר להביא לידי ביטוי את האינטרס הציבורי ואת פעילות חברת החדשות בצורה מיטבית. אני מאחלת לנציגים בהצלחה בתפקידם ובטוחה כי ימלאו את חובותיהם הציבוריות במסירות".