ברקת מתפקד לליכוד

מזה חודשים לא מעטים טוענים רבים כי בכוונתו של ראש עיריית ירושלים, ניר ברקת, לחבור לליכוד בדרך לכבוד את כס היו"ר ואת ראשות הממשלה. כעת נראה שהוא עושה את הצעד הראשון בדרך לכך.

ברקת פרסם הבוקר סרטון בעמוד הפייסבוק שלו ובו הוא קורא לתומכי המחנה הלאומי להצטרף יחד איתו לתנועת הליכוד.

בסרטון אומר ברקת "לפני 15 שנה עזבתי את כל עסקיי כדי לשרת את ירושלים במשכורת של שקל לשנה. מתוך אותה תחושת שליחות ואחריות לעתיד מדינת ישראל אני מתפקד הבוקר לליכוד".

עוד מוסיף ראש עיריית ירושלים ואומר כי "במערכות הבחירות האחרונות התייצבתי ותמכתי בראש הממשלה ובליכוד. כמי שמאמין בשמירה על ארץ ישראל וירושלים מאוחדת, חיזוק הביטחון וצמצום פערים חברתיים, איני יכול לעמוד כצופה מהצד. התפקדות גדולה לליכוד תזרים דם חדש ורוח חדשה ותחזק את המנהיגות שבאה לשרת את הציבור ללא שיקולים זרים. ההתפקדות תחזק גם את ירושלים ותאפשר לה לקבל את המקום הראוי לה בחלוקת המשאבים הלאומיים".

"ירושלים היא משימת חיי. יש לנו עבודה לעשות ואמשיך לשרת את ירושלים כראש העיר לפחות עד סיום הקדנציה הנוכחית. בעתיד אקבל החלטה אם להתמודד שוב או להמשיך לשרת את הציבור ברמה הלאומית. בידיכם הזכות להיות שותפים לעיצוב פני המדינה בשנים הקרובות. הצטרפו איתי לליכוד - עכשיו", קורא ברקת.

השר לענייני ירושלים זאב אלקין ברך על הצטרפות ברקת לליכוד. ״ראש עיריית ירושלים הודיע לי הבוקר על הצטרפותו לתנועת הליכוד, אני מברך על צעד זה. אך טבעי הוא שראש עיר הבירה שלנו יהיה חבר במפלגה של המחנה הלאומי. תושבי ירושלים הביעו את אמונם בליכוד בבחירות האחרונות, והליכוד ניצח בירושלים בפער אפילו גדול יותר מהתוצאה הארצית.

"לכן, הצטרפותו של ראש עיריית ירושלים לשורות הליכוד מבטאת את החיבור העמוק הזה של תנועת הליכוד לירושלים והיא מחזקת גם את הליכוד וגם את ירושלים. כשר ירושלים נמשיך לשתף פעולה עם ראש העיר בפעילות היומיומית למען פיתוחה ושגשוגה קידום של ירושלים״, דברי אלקין.