
ח"כ אורן חזן, חבר מפלגת הליכוד שיושבת בקואליציה, מאיים כי יפסיק להצביע עם הקואליציה בגלל הפינוי בחברון עליו הורה שר הביטחון משה יעלון.
"לא יכול להיות מצב שאנשים שרכשו בתים בכסף לא יוכלו להיכנס לביתם", אומר ח"כ חזן, "מזה חצי שנה אני זועק על דרכו (של יעלון) הלא נכונה", אמר לערוץ 10.
ח"כ שי נחמן (המחנה הציוני) אמר כי הוא אינו מאמין לדבריו של חזן "ברגע האחרון כולם מתיישרים, כרגע בוגי יעלון עושה את הדבר הנכון ומגן על שלטון החוק בשטחים, אם חוקיות הבתים האלו יאושרו - האדמה תבער".
העיתונאי שמעון ריקלין שהתארח גם הוא בפאנל אמר "כשיעלון אומר שהוא רוצה לשמור על החוק הוא משטה בציבור כי החוק ביהודה ושומרון הוא בוגי יעלון, הוא פינה את הבתים כי הוא נמצא במומנטום מאוד לא טוב נגד הימין...אם אתה איש ימין ושר הביטחון של הימין - תתחיל להתנהג כמו שר ביטחון של הימין".
