ח"כ ישראל אייכלר מגיב בחריפות להחלטת הממשלה שהתקבלה אתמול (ראשון) ומעגנת את מסירת רחבת התפילה הדרומית בכותל המערבי לתנועות הקונסרבטיביות והרפורמיות.
בתשובה לשאלה כיצד נשארת יהודות התורה בקואליציה ביום שאחרי ההחלטה השיב אייכלר, "זו שאלה טובה. אם יש דבר שהוא רגיש לעם היהודי כולו זה הכותל המערבי וקדושת הכותל המערבי. תאר לעצמך שרק על הכותל הדרומי ישימו את דגל פלסטין. על הכותל המערבי והרחבה ישאר דגל ישראל, ורק על הכותל הדרומי ישימו את דגל פלסטין, הממשלה היתה ממשיכה?".
"הרי החבר'ה האלה לא מתכוונים להתפלל" תוקף אייכלר. "הרפורמים הוציאו את ציון וירושלים מסידור התפילה כבר לפני מאתיים שנה. מדובר בארגונים, אותם ארגונים שמממנים אגב את כל ה-BDS וההסתה נגד מדינת ישראל בכל העולם כולו, שרוצים לקעקע את כל יסודות הקיום היהודי. לא אכפת להם שלא תהיה הפרדה בבית הכנסת, הם אפילו הציעו הצעת חוק שבחתונות אסור יהיה לעשות הפרדה בין גברים לנשים. יש להם אג'נדה ג'יהאדיסטית נגד כל המסורת היהודית שבה יש הפרדה בין גברים לנשים מטעמי צניעות".
"מי שחושב שהם יוותרו על המאבק שבתוך הכותל המערבי יהודים דתיים וחרדים לא ירגישו בנוח ושתהיה שם תערובת בין המינים - זו פשוט אשלייה", מוסיף אייכלר.
