
מסקר שערך מכון המחקר פאנלס פוליטיקס ופורסם הבוקר (שישי) בעיתון ''מעריב-סופהשבוע'', עולה כי אילו היו הבחירות נערכות היום, מפלגת הליכוד היתה מאבדת שלושה מנדטים מכוחה ועומדת על 27, לעומת 30.
"יש עתיד" הופכת למפלגה השנייה בגודלה עם 18 מנדטים לעומת 11 כיום. ''המחנה הציוני'' מאבדת גובה עם 15 מנדטים בלבד לעומת 24 כיום.
מפלגת הבית היהודי כמו גם הרשימה הערבית המשותפת מקבלות כל אחת מהן 12 מנדטים, עבור ''הבית היהודי'' מדובר בהתחזקות משמעותית שבכנסת הנוכחית נהנית משמונה מנדטים בלבד.
"ישראל ביתנו" של אביגדור ליברמן זוכה בסקר לעשרה מנדטים לעומת שישה כיום. יהדות התורה ומפלגת ש"ס מקבלות כל אחת מהן שבעה מנדטים.
מרצ עם שישה מנדטים. מספר דומה מקבלתם גם מפלגת "כולנו" של שר האוצר משה כחלון, שבכנסת הנוכחית יש לה 10 מנדטים.