
אין ספק בנבחרת הצעירה נושמים הערב (שני) לרווחה אחרי הניצחון הדחוק 0-1 על יוון - שמותיר סיכוי ריאלי להגיע לפלייאוף ואולי גם בסופו של דבר לאליפות אירופה.
זה היה משחק לא פשוט - ועם מעט הזדמנויות אמיתיות לשערים בשני הצדדים - וישראל, למרות חסרונו של השוער גולן אלקסלסי הצליחה לשמור על רשת נקייה כשבשער עומד עומרי גלזר.
במחצית הראשונה רוב ההזדמנויות היו של ישראל - ולמעט שניים או שלושה ניסיונות לאיים על השער - השחקנים עסקו בעיקר בהתקפה.
במחצית השניה ערך המאמן מספר חילופים. שובל גוזלן שנכנס בדקה ה-60, החליף את דור חוגי - וגמל למאמן אריק בנאדו בשער 14 דקות מאוחר יותר, מאסיסט של ג'אבר עטא.
גם 3 דקות לפני כן היתה לישראל הזמנות להבקיע שער, בזכות חורים בהגנה היוונית - אבל ראיין סיים את ההתקפה בצורה רשלנית.
היוונים עוד ניסו ללחות ולהשוות ובדקה ה-84 הצליחו ליצור מצב מסוכן - אבל הכדור נבעט גבוה מעל לשער - והניצחון נותר בצד הישראלי.
כעת נמצאת הנבחרת במקום השני בבית מספר 4, כשלפניה פורטוגל - ואחריה אלבניה, הונגריה ויוון. אם תצליח הנבחרת הצעירה לשמור על המקום השני - היא תתפלל שהמאזן שלה יהיה בין ארבע הסגניות הטובות ביותר בתשעת בתי המוקדמות - ואז תעפיל לטורניר האליפות.
