ח"כ מיקי זוהר מהליכוד תוקף בחריפות את יו"ר הבית היהודי השר נפתלי בנט, על רקע העימותים בינו לבין ראש הממשלה במהלך ישיבת הקבינט.

"בנט מאוד רוצה להיות ראש ממשלה, קשה לו עם העובדה שנתניהו ראש ממשלה לכן הוא מתעמת איתו", טוען ח"כ זוהר בשיחה עם ערוץ 7, "ההתנהלות של בנט לא מכבדת לא את הקואליציה ולא את עצמו. משחק דמוקרטי צריך להתנהל בצורה הוגנת, אתה עובד ארבע שנים, ואז נותנים לבוחר להחליט. ההתנהלות של בנט לא ראויה, הוא מנהל מאבקים בשביל לקבל תקשורת".

"בנט לא ראש ממשלה וגם לא יהיה ראש ממשלה, ההתנהלות הזו של בנט וחבריו מחלישה את הבית היהודי, פעם הם ימין ופעם מרכז, בנט מתבטא לפעמים כימין מובהק ולפעמים מדבר אחרת ואני לא רוצה להביא דוגמאות כדי לא לגרום למשברים קואליציוניים. אבל אני מציע לבנט לשנות את הדרך ולעשות דברים לא באמצעות מלחמות תקשורתיות ולא באמצעות איומים כי עימותים כאלה של ראש בראש, עם ראש הממשלה יכולים להפיל ממשלה", הוסיף זוהר.

לדבריו, ההתנהלות של בנט, היא זו שדחפה את הליכוד לנהל לאחרונה משא ומתן עם מפלגת המחנה הציוני, "אם בנט לא יכול להשלים עם זה שנתניהו ראש ממשלה, צריכים לעשות חושבים. ההתנהלות של הבית היהודי מסכנת את ארץ ישראל השלמה, מסכנת את שלטון הימין, זו התנהגות לא אחראית שתביא להפלת הממשלה ולהקמת ממשלת שמאל וזו תהיה בכייה לדורות וזה יהיה באחריות הבית היהודי".

ח"כ זוהר מפרט קצת יותר על המשא ומתן שהיה עם המחנה הציוני, "היה סיכוי טוב מאוד שהרצוג וחבריו היו מצטרפים וזה קרה רק בגלל הבית היהודי. לנו אין בעיה לא עם כחלון ולא עם החרדים, הבעיות מגיעות מהבית היהודי ולכן עולים קולות שצריכים להרחיב את הממשלה ולצרף את המחנה הציוני ואנחנו נשלם כאן מחיר. לכן אני באמת קורא פעם נוספת לבית היהודי לגלות אחריות. אין בעיה שמעלים טיעונים ודעות זאת דמוקרטיה, אבל בסוף מי שצריך לקבל החלטה זה ראש הממשלה ולא בנט. ועם כל הכבוד לבנט הוא לא יכול לכפות שום החלטה על ראש הממשלה".