השרה רגב
השרה רגבצילום: דוברות

הערב, עם צאת החג והשבת, נפתחות חגיגות המימונה ברחבי הארץ.

ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו הגברת שרה נתניהו, השתתפו בחגיגת המימונה שהתקיימה בביתו של חבר מועצת העיר ויו״ר סניף הליכוד ביבנה, עו״ד מאיר דהן.

"קראתי היום, יחד עם בני החייל, מפרקי אבות. הם נכתבו כאן ביבנה. יבנה הייתה מרכז רוחני חשוב שהבטיח את המשכיותו של עם ישראל והיום היא ער ואם בישראל, הולכת ומתפתחת. רובנו השתמשנו בימי החג כדי לטייל בארץ הנפלאה שלנו וראינו את הפיתוח, הקידמה והיופי.

עבר עלינו פסח שקט, כשר ושמח. שקט – תודות לחיילים ולחיילות שלנו, לשוטרים ולשוטרות שלנו, לנשות ואנשי השב"כ שכולם שומרים עלינו – וגם תודות למדיניות התקיפה והנחושה של הממשלה שלנו, ממשלת הליכוד. אחרי ימי הפסח, ימי המצה, אני חושב שהגיע הזמן להינות ממופלאות המופלטה. תרבחו ותסעדו, חג שמח לכולם, לכל עם ישראל!".

השרה לשוויון חברתי גילה גמליאל, התארחה עם ראש הממשלה ביבנה. גמליאל אמרה כי "חג המימונה, בו דלתות כל הבתים פתוחות לרווחה, מסמל יותר מהכול את האחדות בין כל העדות והמגזרים בישראל".

השרה הוסיפה כי היא מקווה שברוח חג זה האפשרות לממשלת אחדות לאומית תחזור להיות רלוונטית וכבר בקרוב הממשלה תורחב "על מנת שמדינת ישראל תתמודד טוב יותר מול האתגרים המדיניים והביטחוניים הניצבים לפתחה".

השרה מירי רגב חוגגת מימונה בבית משפחת סבח באשקלון. "שמחה שהעדה המרוקאית הצליחה להפוך את המימונה לחג לאומי בכך שאנו פותחים את ביתנו ודלתנו לכל עם ישראל. השפע והכנסת האורחים בחג מביאים לאחדות ושמחה בעם ישראל. תרבחו ותסעדו", אמרה השרה. 

בנט חוגג מימונה
בנט חוגג מימונהצילום: יחצ