פורל כבוש ברוטב חלומי
פורל כבוש ברוטב חלומיצילום: דניאל לילה

כמעט שבת שלום. בדרך לשוק מחנה יהודה, או בחזרה ממנו, כשהבית כבר מוכן לשבת, זה הזמן לקחת את מי שעבדה, טרחה והכינה את מטעמי השבת להפוגה טעימה ב'אלומה', מסעדת השף הבשרית החדשה במלון קראון פלאזה ירושלים.

השף מיכאל כץ, מפעיל בימים אלה מוצר חווייתי חדש: ארוחת בראנץ' מפנקת מדי שישי בין השעות 10:00-15:00 במחיר מיוחד וקבוע של 75 ₪ לסועד.

ארוחת הבראנץ' כוללת מזנון עשיר עם לחמים טריים, בר סלטים טריים ומבושלים, מנות חמות על בסיס ביצים, מנות דג, פסטות, לזניה, מבחר פשטידות, ירקות מבושלים, קינוחים מתוקים ומרעננים ושתיה קלה. משקאות מהבר, יינות ובירות בתוספת תשלום.

שף מיכאל כץ
שף מיכאל כץצילום: דניאל לילה

ארוחת הבראנץ' כוללת:

  • בר לחמים, לחמי מחמצת, פוקצ'ינות.
  • בר סלטים עשיר הכולל: סלט עגבניות בשמן זית; סלט פסטה קר, זיתים שחורים, עגבניות ובזיליקום; סלט אנדיב עם אגסים, שקדים, אגוזים, גרעיני חמנייה ודלעת קלויים; סלט ירקות עשיר; סלט קינואה, בצל מדורה, עשבי תיבול, חמוציות, עגבניות ומבחר גרעינים קלויים; סלט בטטה קלויה; סלט ביצים ובצל ירוק; סלט פיטריות, זוקיני ירוק בחומץ בלסמי, קוביות סלק, בצל אדום, נגיעות כמון; אנטיפסטי.
  • מנות חמות: פסטה ברוטב עגבניות, זוקיני וזיתים; לזניה של חצילים; שקשוקה; ביצה עלומה על מצע תרד (עם רוטב הולנדייז); פיש&צ'יפס.
  • תוספות: פשטידת כרישה, פשטידת פטריות, פשטידת תרד; שעועית ירוקה בוינגרט שאלוט; תפוח אדמה ננסי בעשבי טיבול; אורז בר.
  • קינוח: פלטת פוטיפורים; סורבה; פלטת פירות העונה.

אלומה ALUMA – במלון קראון פלאזה ירושלים,

כשרות מהודרת: הרבנות ירושלים, בשרים של בד"צ הרב רובין