המתנדבים החדשים
המתנדבים החדשיםצילום: חזקי גרוסבר, מד"א

בטקס שנערך במתנ"ס היישוב קרני שומרון במעמד ראש המועצה המקומית יגאל להב, סמנכ"ל מבצעים במד"א גיל מושקוביץ ומנהל מרחב ירקון במד"א חיים דורי, הצטרפו עשרות חובשים חדשים לשורות מד"א ביישובי השומרון.

החובשים החדשים ישתלבו בנקודת ההזנקה של מד"א בקרני שומרון הפועלות לזכרו של צחי כהן ז"ל, האחראי על מד"א ביישובי שנפטר בשנת 2012.

מנהל מרחב ירקון, דורי חיים, אמר כי "צחי כהן ז"ל ניהל במסירות אין קץ את תחנת מד"א בקרני שומרון והיה דוגמה ומופת לדבקות בערכים של מד"א שבראשם ערך הצלת החיים. היום אתם זוכים להשתלב כמתנדבים במד"א ולהמשיך את דרכו של צחי ז"ל גם לאחר מותו.

''הצטרפותכם לכוחותינו מעלה את רמת הכוננות ורמת הרפואה במרחב, ומשפרת את המענה ראשוני והסיוע רפואי עד הגעת האמבולנס למקום. אני מברך אתכם על סיום הקורס. עלו והצליחו", הדגיש.