יעקב פרי
יעקב פריצילום: פלאש 90

חבר הכנסת יעקב פרי, ראש השב"כ לשעבר, מביע תמיכה בדרישתה של משפחת הילד אבו חדר שנרצח בידי יהודים להרוס גם את בתיהם כשם שבתי מחבלים פלשתיניים נהרסים.

את דבריו אלה אמר חבר הכנסת פרי בראיון ל'קול ישראל'. לדבריו אמנם מערכת המשפט הישראלית טרם נקטה בצעד שכזה כלפי מה שמוגדר כמחבלים יהודים, אך 'מחבל הוא מחבל הוא מחבל' ואין לנקוט איפה ואיפה בין יהודים לפלשתינים בהקשר זה.

פרי הוסיף והעיר כי בשני המקרים, גם אצל יהודים וגם אצל פלשתינים, יש להכפיף את ההחלטה לשיקולים משפטיים הבוחנים כל מקרה לגופו.

בהמשך הראיון עמו הביע חבר הכנסת פרי תמיכה גם ביוזמתו של השר ישראל כץ לגרש משפחות מחבלים, אך הוסיף והעיר כי יש להפעיל את כלי הגירוש רק כאשר מתברר שמדובר בבני משפחתו של מחבל שהיו מודעים לפיגוע העומד להתרחש, סייעו למחבל ולא מנעו את ביצועו של פיגוע.