חבר הכנסת מוטי יוגב (הבית היהודי) התייחס היום (שני) לדבריו של הרב יגאל לוינשטיין נגד קהילת הלהט"ב בראיון לרדיו דרום.
"צריך להפריד בין אנשים לבין תופעה. זו תופעה שאיננה בריאה. תופעה בריאה לעם ישראל ולאנושות כולה היא 'משפחות משפחות' ושיש נטיות שונות ואחרות אז זו מציאות. זו לא תופעה שראוי להתגאות בה. ראוי להתייחס אל כל אדם ואדם באשר הוא אדם, בדרך שנוגעת לו".
בשיחה אמר יוגב, "אני מודאג מכך שיש התרחבות של התופעה, כתוצאה מכך שמחצינים אותה ומאדירים אותה. כי התופעה הנכונה, הטבעית, היא התופעה של משפחה, של אבא ואמא וילדים. כך בטבע, בכל הטבע מאז בריאת העולם, בכל בעלי החיים, גם באדם".
יוגב אף טען כי הרב הראשי הבא לצה"ל, הרב אייל קרים, שלו גם כן יוחסו אמירות בגנות הלהט"בים, לא צריך לחזור בו.
"דעת ההלכה היא דעת ההלכה. אותה תקשורת וגם אותו סגן רמטכ"ל שאולי שם את הסיסמא שיגיד כל אחד מה שהוא סבור, הרי שגם אנחנו שומעים דעות שאיננו אוהבים אותן, אנחנו יודעים לכבד את בעלי הדעות הללו ואיננו סותמים את פיותיהם. כך גם לא נכון לסתום את פיותיהם של הרבנים שאומרים את דעת ההלכה".
"אנחנו מכבדים את כולם וכולם הם חלק מהעם, אבל צריך לדעת מה הוא השלד הבריא. ככל שיש תופעות נוספות אז אנחנו יודעים להכיל אותן, אנחנו יודעים לעכל אותם אבל בוודאי שלא נכון לשני הצדדים להחצין אותן, אלא לפעול בהסברה ובהכרה ובהידברות כדי לשמר את החיים, הפשוטים, הטבעיים של 'משפחות משפחות' בישראל, ותופעות אחרות לא לראות בהן את המיינסטרים של עמוד השדרה", סיכם ח"כ יוגב.