
שלומי תמם, יו''ר הבית היהודי בחולון, הגיש בשם ראשי סניפי המפלגה תלונה במשטרה על הסתה נגד ראשי העיתון החרדי "הפלס" בגין הקריקטורה המסיתה שפרסמו נגד סגן שר הביטחון הרב אלי בן דהן.
יו''ר מועצת ראשי הסניפים של הבית היהודי, עמיעד טאוב שיזם את הגשת התלונה אמר, "אנו מבכים את היחס המזלזל כלפי נציגינו סגן שר הביטחון הרב אלי בן דהן איש ספרא וסייפא ונציג ציבור אמיתי ואיכותי ודורשים כי נציגי הציבור החרדי בכנסת ובממשלה ישמיעו את קולם בעניין בקול ברור ויבהירו כי לא רק שההסתה אינה יוצאת מבית מדרשכם היא גם אינה מקובלת בבית מדרשם''.
נציין כי מדובר בקריקטורה שפורסמה ביום שישי האחרון בבטאון הפלג הירושלמי, 'הפלס'. בקריקטורה נראה סגן שר הביטחון בן דהן בעמדת התליין כשהוא עומד לתלות סביב צווארו של בחור ישיבה את חבל הגיוס.
