
הנשיא לשעבר שמעון פרס שעבר השבוע אירוע מוחי, מאושפז עדיין במצב קשה אך יציב בבית החולים שיבא בתל השומר.
מלשכתו של פרס נמסר הבוקר (שישי) כי ''על הנשיא התשיעי עבר לילה שקט, אין שינוי במצבו הממשיך להיות מוגדר קשה אך יציב. לאחר התייעצות הרופאים הוחלט הבוקר להמשיך בטיפול בהתאם למצבו ועל כן להשאירו מונשם ומורדם".
חתנו ורופאו האישי של הנשיא לשעבר, פרופ' רפי ולדן, אמר אתמול "ברגע שנראה שמצבו טוב - נעיר אותו וניתן לו לנשום באופן עצמאי, אבל לא מקדימים את המאוחר".
ראש הממשלה בנימין נתניהו שקיבל אמש אזרחות כבוד מהעיר נתיבות איחל במהלך האירוע החלמה לנשיא לשעבר פרס. ''פעם נשיא, תמיד נשיא - שמעון פרס. אנחנו בנתיבות, אבל ליבנו נשוא לבית החולים 'שיבא'.
''ביקרתי שם אתמול והייתה תקווה והיא נמשכת. יש גם תפילה ואני בטוח שאני מבטא את רחשי הלב של כולכם, שהתקווה הזאת תתממש בעזרת השם", אמר נתניהו.

