אחרי הטלטלה הגדולה שעברה לאחר פיטוריו של המאמן ארז אדלשטיין תתייצב הערב (21:00) מכבי ת"א בהיכל מנורה-מבטחים למשחק חשוב מול גאלטסראיי כשהיא שואפת להשיג ניצחון ראשון ביורוליג אחרי שני הפסדים.

הטורקים באים למשחק לאחר שספגו הפסד ליגה ראשון ובאירופה גם להם אין ניצחון אחרי שני מחזורים.

המאמן רמי הדר אמר לקראת המשחק, "אני מאוד מקווה שנצליח להעלות את רמת ההגנה שלנו והאינטנסיביות. בגדול, אני מאמין שצריך קודם כל לשמור ואז לצאת להתקפות מהירות, לנצל את היכולות האתלטיות והמהירות שלנו, אבל זה עוד מוקדם לדבר. מאמן צריך להתמודד בכל מצב - ויש לי פה סגל יוצא מן הכלל. אני צריך להוציא ממנו את המיטב עם הדרך והשיטה שלי. ביורוליג אין יריבות נוחות, וגלאטסראיי יריבה עמוקה ומוכשרת ואני חושב שאנחנו צריכים לנצח".

קפטן הצהובים, גיא פניני, הוסיף לגבי חילופי המאמנים כי "אי אפשר לשנות הרבה ביומיים, אולי רק מספר אלמנטים. בסופו של דבר מה שחשוב זו רוח הקבוצה ואיך נבוא להתמודדות מול גלאטסראיי. כשמאמן מתחלף יש באזז גדול, אבל אנחנו מרוכזים אך ורק בשבוע המטורף שלפנינו. נהיה מפוקסים במשחק ולא במה שמסביב".

הצהובים מתכוננים לקראת סוף השבוע אינטנסיבי במיוחד, שכן בעוד יומיים הם ישחקו בליטא מול ז'אלגיריס קובנה, באחד מתוך חמישה שבועות שבהם תשחק הקבוצה פעמיים באותו שבוע ביורוליג.