
ראש עיריית ניו יורק לשעבר, רודי ג'וליאני, אחד האישים המקורבים ביותר לדונלד טראמפ, דיבר בקצרה עם עתונאים במסיבת ליל הבחירות של טראמפ.
כשנשאל כיצד נראה יום המחר מבחינת מחנה טראמפ, אמר: "מחר נראה כמו נשיא שיתחיל מייד בלשנות את הכיוון של המדינה הזו. אתם תראו אדם שמתחיל לעבוד על תוכנית להורדת המסים, לשאת ולתת מחדש על עסקאות סחר, לוודא שיש לנו גבולות בטוחים, לוודא מיידית, מחר בבוקר, שכל שוטר בארה"ב יידע שיש לו נשיא ששומר על הגב שלו".
תוצאות הבחירות, אמר ג'וליאני, מייצגות את העובדה שהבוחרים דחו את השחיתות של קלינטון והליבה הפנימית של וושינגטון, שהתבטאה בכך שקיבלה כסף בתמורה לחסדים פוליטיים.
"הם בחרו באדם מבחוץ שיכול לייצג אותם ולתת להם ממשל של העם, עבור העם ועל ידי העם".
באשר לסקרים, אמר ג'וליאני: "הסקרים הם פונקציה של הדעה הקדומה של הסוקר, ובדרך כלל הדעה הקדומה של הסוקרים בארה"ב היא לשמאל, ולדגימת יתר של בוחרי שמאל. אמרתי לדונלד ביום בו הצטרפתי למסע הבחירות, 'אם אתה נכנס לקמפיין כשאתה מפגר בשתיים-שלוש נקודות, אתה תנצח בשלוש או ארבע נקודות".
כשנשאל אם הוא עצמו ימלא תפקיד בממשל טראמפ, ג'וליאני אמר שהוא רואה עצמו מזה 28 שנים רק כ"חברו הטוב מאוד שיכול לתת לו עצות כנות".
