רמי הדר, מאמנה של מכבי תל אביב לא הסתיר הערב (ראשון) אחרי משחק הניצחון מול הפועל ירושלים את שביעות רצונו.
"ניצחנו משחק חשוב, גם ברמה המוראלית וגם ברמה של לייצר סוג של המשכיות, למרות שלא שיחקנו במקסימום שלנו מבחינת רמת הביצוע. הרגשתי שאנחנו מנסים ללכת למאץ' אפים במקום לבצע את מה שאנחנו רגילים לבצע בדרך כלל. בשלב מסוים זה הפסיק לעבוד אז במהלך האחרון החלטתי ללכת למשהו יותר קונסרבטיבי שעבד לנו בעבר", אמר המאמן.
הוא התייחס לג'ו אלכסנדר, שלא נחשב שחקן מוביל העונה בקבוצה והיה זה שהטביע את סל הניצחון. "אני רואה אותו עובד קשה באימונים, אני רואה כמה הוא משקיע ואני שמח עבורו".
אלכסנדר עצמו כמובן, נהנה מכל רגע. "לראות את ההיכל ככה, את האוהדים אחרי סל כזה זה משהו פשוט מדהים. המהלך הזה נבנה הודות לכך שאנדרו (גאודלוק) היה פשוט לוהט ברבע האחרון והם שלחו אליו שני שחקנים והשאירו אותי לבד. אני שמח מאוד שזה יצא כך".
במסיבת העיתונאים שהתקיימה לאחר המשחק הוסיף הרכז יוגב אוחיון, "כולם נראים טוב, אנחנו זורמים לדרכים שאנחנו רוצים - וכך זה צריך להמשיך".
הוא התייחס למשחק עצמו ואמר, "מגיעות לירושלים את כל המלים הטובות. הם באו ושיחקו בצורה מדהימה וקלעו באחוזים מאוד גבוהים. אני מאוד שמח שברבע הרביעי הצלחנו להעלות את הרמה ההגנתית והוצאנו אותם מהשטף של המשחק שלהם. חזרנו, עשינו את מה שהיינו צריכים בשיתוף הקהל המדהים שדחף - ואני שמח שניצחנו בסוף".
צפו במסיבת העיתונאים של מכבי תל אביב, לאחר המשחק:
