
נשיאה הנבחר של ארה"ב, דונלד טראמפ יבחר את מזכיר המדינה הבא מתוך ארבעה מועמדים - כך סיפר הערב (רביעי) דוברו האישי.
ברשימה נמצאים המועמד הרפובליקני לנשיאות לשעבר מיט רומני, רודי ג'וליאני ששימש בעבר כראש ממשלה ניו יורק, ראש ה-CIA בעבר דיוויד פטראוס והסנאטור בוב קרוקר.
מבין הארבעה נחשב רומני למועמד המפתיע ביותר. לאורך כל מערכת הבחירות האחרונה הוא תקף את טראמפ, ביקר אותו וכינה אותו 'שקרן' ו'נוכל'. טראמפ כמובן, לא נותר חייב והשיב באש משלו. עם זאת השניים נועדו באחרונה מספר פעמים ומקורבי שני הצדדים מספרים כי האווירה ביניהם טובה מאוד.
רודי ג'וליאני הוא השם הפחות מפתיע. מדובר באחד מהאנשים הקרובים לטראמפ, שנתן לו ייעוץ לאורך כל קמפיין הבחירות ורבים סברו שיקבל את התפקיד הבכיר על מגש של כסף. הוא נחשב לאוהד גדול של ישראל ועל פי הערכות יקבל תפקיד אחר בצמרת טראמפ, גם אם לא יזכה בכס מזכיר המדינה.
