אורטל תמם, אחייניתו של החייל משה תמם הי"ד שנחטף ונרצח על רקע לאומני ב-1984, ממשיכה את המאבק לשלילת התקצוב מתיאטרון אל מידאן בחיפה שהעלה את ההצגה 'הזמן המקביל' על חייו של הרוצח וַליד דקה, מפקד החוליה שרצחה באכזריות את דודה.
בראיון לערוץ 7 היא אומרת שהניסיונות להגיע עם התיאטרון לפשרה שתאפשר המשך הענקת תקציבים היא מקוממת, "חשבנו שכל העניין מאחורינו אך לצערנו בעקבות הסכם פשרה שנחתם בינם לבין השרה רגב הוחלט שהם ישלמו קנס של 300 אלף שקלים ויוכלו להמשיך לקבל את התקציב.
"לנו נאמר שהם לא עברו על החוק בהצגה, ושאין מה לעשות. זה מקומם כי הם עוסקים כל הזמן בעידוד הטרור, את ההצגה 'הזמן המקביל' הם העלו בשיתוף פעולה עם התאחדות בלתי מותרת, הם גם עשו אירועי תמיכה בטרור וחרם על מדינת ישראל. הם מעלים כל הזמן הצגות על רוצחים, הם העלו לאחרונה הצגה על בתו של הטרוריסט ממטוס סבנה. כך שהטענה שהם לא עוברים על החוק תמוהה מה גם שהם נמצאים עכשיו תחת בדיקה פלילית".
תמם מבטיחה להמשיך לנהל את המאבק עד לניצחון, "ברור לי שליבה של השרה רגב נמצא במקום הנכון אבל מדיניות נבחנת במעשים. דוד שלי נרצח כחייל של מדינת ישראל ואותה מדינה מסבסדת את ההצגה על החיים של הרוצח שלו אז מה יש לבדוק כאן?".
תקצוב התיאטרון פוגע במשפחת תמם כולה. אורטל מעידה: ''כבר שלושים שנה שהמשפחה שלנו עוברת דברים קשים החל מקציבת העונש של הרוצחים וכלה בספרים שכתב הרוצח. אומרים לנו שהנושא בבדיקה, איך יכול להיות שתיאטרון שתומך בטרור נמצא בבדיקה? אני חושבת שזה לא מאבק שלנו אלא של כל מדינת ישראל".