גיא כפרי
גיא כפריבאדיבות המשפחה

מאות בני אדם השתתפו בהלווייתו של גיא כפרי, שנרצח מירי בחיפה ביום שלישי, בבית העלמין במושב עופר.

זמן קצר לפני האירוע, התרחש אירוע ירי נוסף בעיר, שבו נפצע קשה הרב יחיאל אילוז, דיין בבית הדין לגיור. במערכת הביטחון מתחזקת ההערכה כי מתקפת הירי בוצעה על רקע לאומני.

קרוביו של כפרי, שעבד כנהג הסעות של ילדים בעלי מוגבליות, התאספו מיד לאחר הרצח בבית המשפחה במושב עופר שבמועצה האזורית חוף כרמל.

"גיא היה אחד האנשים הכי מקסימים וטובי לב שאני מכיר, שתמיד אהב לעזור לכולם. אין אדם שיכול להגיד עליו מילה רעה. הוא הסיע ילדים עם מוגבלויות ועשה זאת מתוך שליחות. הוא אהב את הילדים - והם אותו", סיפר גיסו, שחר דרור.

"גיא מטבעו לא אדם שמסתכסך או רב... הוא טוב לב – לא יפגע בחיה, ודאי שלא בבן אדם. אני לא יכול לחשוב על סיטואציה שבה הוא הסתכסך עם מישהו וזה מה שגרם לזה. אנחנו בשום פנים ואופן לא מבינים איך הדבר הזה קרה. זה הלם. רעם ביום בהיר. זה לא ברור".

זירת ירי בחיפה