שחקני חיפה הערב מול הקריה. תבוסה
שחקני חיפה הערב מול הקריה. תבוסהצילום: ג'ו הירש, האתר הרשמי של מכבי חיפה

לא תהליך ולא נעליים. מכבי חיפה מתרסקת אחרי הפסד נוסף, הרביעי ברציפות בכל המסגרות, כשהערב (מוצאי שבת) הובסו השחקנים בירוק בתוצאה 0:3 על ידי עירוני קריית שמונה.

אז אפשר לתרץ את התבוסה בעובדה כי חיפה שיחקה ללא שחקני החיזוק שחתמו בקבוצה בשבועות האחרונים, אך גם זה לא מצדיק את מה שקורה בקבוצה מהכרמל שממשיכה להתדרדר משבוע לשבוע.

הערב הירוקים הובסו על ידי קריית שמונה, שבעצמה הובסה בשבוע שעבר על ידי בני סכנין, בתוצאה 2:5.

בדקה ה-21 עלתה המארחת מקריית שמונה ליתרון כשאופיר קריאף כבש ראשון לאחר בישול של אחמד אעבד וניצל טעות קשה של שוער חיפה, עומרי גלזר.

במחצית השניה ביצע מאמן קריה, תומר קשטן שני חילופים כשכניס את שלומי אזולאי החלוץ והקשר למשחק, ואלה גמלו לו עם שערים בדקות הסיום, בדקה ה-86 וה-90.

בכלל, נראה שאיזי שרצקי, שוב צדק. כשביצע חילופים בעמדת המאמן, ובינתיים המאמן שלו והקבוצה נמצאים בחלק העליון של טבלת ליגת העל שבכדורגל.

חיפה? עם רצף ההפסדים הכי ארוך מאז חודשים אוקטובר-נובמבר בשנת 2014, 390 דקות ללא שער וניצחון אחד בלבד ב-10 המשחקים האחרונים בכל המסגרות, נמצאת בצרות. כשבמחזור הבא מחכה לה מכבי ת"א, נראה שהעתיד לא מבטיח במיוחד.