
הנשיא הנכנס של ארצות הברית, דונלד טראמפ, התייחס היום (ראשון) להפגנות המחאה ההמוניות שנערכו אתמול ברחבי ארה"ב והעולם.
"הייתי תחת הרושם שנערכו בחירות ממש הרגע. למה האנשים האלה לא הצביעו? סלבריטאים פוגעים קשות במטרה", צייץ טראמפ בחשבון הטוויטר שלו.
מוקדם יותר התייחס טראמפ בטוויטר גם לנתוני הצפייה בטקס השבעתו, ""וואו! נתוני הצפייה (רייטינג) התפרסמו עכשיו: 31 מיליון צפו בהשבעה, 11 מיליון יותר מהרייטינג הטוב מלפני 4 שנים".
יצויין כי טראמפ החליט לצייץ את התגובה למפגינים כמו גם את ההתייחסות לנתוני הצפייה המרשימים בטקס ההשבעה באמצעות החשבון המקורי שלו ולא דרך חשבון נשיא ארה"ב הרשמי שעבר לרשותו וכבר נמצא בשימוש.
בחשבון הטוויטר הרשמי בוחר טראמפ ככל הנראה לצורך העברת מסרים חיוביים וממלכתיים יותר, כמו הציוץ האחרון שהתייחס לטקס תפילה שהשתתף בו. "תודה רבה על התפילות והברכות שלכם במהלך טקס התפילה הלאומי הבוקר".
למרות שמדובר באותו החשבון ששימש גם את הנשיא אובמה, כל הציוצים של הנשיא הקודם נמחקו ממנו.
דבר דומה עשו אנשי צוותו של טראמפ בחשבון היוטיוב הרשמי של הבית הלבן - משם נמחקו מאות סרטונים וכעת אפשר לראות בחשבון זה רק סרטונים ספורים מאירועי ההשבעה.
