ליד מעבר "סופה" שבדרום רצועת עזה זיהו חיילינו במהלך הלילה ניסיון הסתננות של שני מחבלים, השניים נורו בידי החיילים ונהרגו.

כוחות הנדסה הרסו את ביתו של המחבל מחמוד נשבאת, האחראי לפיצוץ טנק המרכבה לפני כחצי שנה ליד נצרים. פיצוץ בו נהרגו שלושה חיילי צה"ל.

פצצת מרגמה אחת נורתה במוצאי ראש השנה לעבר אחד מיישובי חבל קטיף. ירי זה היה המשך לירי ארבע פצצות מרגמה שנורו לעבר הישובים במהלך החג עצמו. באירועי ירי אלה לא היו נפגעים ולא נגרם נזק.

לעבר אחד ממוצבי צה"ל ליד רפיח, זרקו המחבלים עשרות רימונים במהלך הלילה, גם באירועים אלה לא נפגע איש מחיילינו.

מלשכת דוברת צה"ל נמסר כי "במהלך הפעילות איתרו כוחות צה"ל מבנה ובו ארבע מחרטות לייצור טילי נ"ט ופצצות מרגמה. כוח צה"ל פוצץ באופן מבוקר את המחרטות. במהלך הפעילות פגעו חיילי צה"ל במספר מחבלים חמושים. אין נפגעים בקרב חיילי צה"ל".

בישוב היהודי בחברון התפוצץ אמש מטען חבלה שלא גרם פגיעה או נזק. במהלך האירועים בחברון נפצע חייל צה"ל באורח קל מיידוי אבנים.

בכפר יאטה לכדו חיילינו חמישה מחבלי תנזים.

עיתון הטיימס קובע היום כי פעילות צה"ל המאסיבית נגד מבוקשים ומחבלי החמאס מתחילה לשאת פירות. על פי דיווחו של העיתון, בתקופה האחרונה נלכדו או נהרגו כשבעים ממחבלי הארגון וראשיו, עובדה המביאה לשבר משמעותי ביכולת הארגון לבצע פיגועים.