
חזרה לביקור בתל יריחו
אחרי חמש שנים, חזרו השבוע המתפללים לתל יריחו. אחרי תפילה בבית הכנסת העתיק שלום על ישראל ביריחו התאפשר על ידי הצבא להגיע לתל יריחו.
לפרטים על סיורים נוספים-מורשת ותרבות ביריחו טל. 052-8699300
המלון הראשון מסוגו בעולם בסוכת מציל
עיריית תל אביב-יפו, משרד התיירות וקולקציית "מלונות בראון" השיקו השבוע, פרויקט ראשון מסוגו בעולם. במסגרת הפרויקט תוסב סוכת המציל בחוף פרישמן למלון יוקרתי על המים, שאליו יוטסו אורחים מרחבי העולם, אשר יזכו בתחרות בינלאומית המתקיימת בשיתוף ענקית התיירות HOTELS.COM.
האירוח הייחודי לזוכים שיוטסו לישראל כחלק מחבילת נופש של ארבעה ימים, יתקיים בחודש מרס, במשך קרוב לשבועיים (15-25.3.2017). הזוכים (זוג מכל מדינה) ילונו בלילה הראשון בסוכת המציל אשר תוסב לחדר מלון מפואר ברמה של חמישה כוכבים - ובשני הלילות הנותרים ילונו האורחים באחד ממלונות "רשת בראון". האירוח בסוכת המציל המעוצבת בהקפדה יכלול מקלחת מפנקת, ארוחת בוקר, באטלר ושירות חדרים יומי.
היוזמה בהובלה משותפת של משרד התיירות, עיריית תל-אביב-יפו ועמותת עיר עולם נועדה לקדם את ישראל כיעד תיירות מוביל בעונות החורף והמעבר.

"מנו ספנות" משיקה אתר הזמנות חדש
"מנו ספנות", החברה הישראלית היחידה המציעה לקהל הישראלי הפלגות נופש היוצאות מישראל, מנמל חיפה, והיחידה שהאוכל המוגש לנופשים כשר, משיקה אתר הזמנות חדש. האתר פונה לכולם ומאפשר הזמנה קלה ופשוטה. האתר ייחודי ומעניין והוא נבנה ותוכנן על בסיס הניסיון המצטבר זה עשרות שנים של חברת "מנו ספנות" בתחום, ניסיון המשולב באתר בטכניקות חדשניות מעולם ההיי טק לשיפור השירות וייעול תהליך ההזמנה.
הנחות למזמינים באתר האינטרנט. קישור לאתר החדש: https://cruise.mano.co.i
השמיים נפתחים גם למזרח
חברת התעופה קתאי פסיפיק שתחל את פעילותה בחודש הבא בטיסה יומית מהונג קונג לישראל היא חברה נוספת המתחרה על כיסו של הצרכן הישראלי לצד פעילותה של אל על, חברת היינאן וקוראין ובהמשך גם סינגפור אייר ליין שבוחנת את הכניסה לפעילות בקווים לישראל. הטיסה הראשונה של קתאי פסיפיק מתוכננת להגיע לישראל ב 26 למרץ.
מהנתונים עולה כי יותר ממיליון נוסעים טסים מדי שנה מישראל ליעדים במזרח, רובם הגדול בטיסות לא ישירות. בין השאר, כ-325 אלף טסו בקו בין ישראל לתאילנד, יותר מ-200 אלף בקו בין ישראל לסין, כ-100 אלף טסו בקו להונג קונג , 67 אלף טסו בקו ליפן, כ-55 אלף לאוסטרליה ומספר דומה לדרום קוריאה וכ-50 אלף טסו בקו בין ישראל לפיליפינים, ומספר דומה גם לסינגפור.
לראשונה טיסות ישירות לעיר רימיני בריביריה האיטלקית
חברת התעופה ישראייר מעבה את לוח טיסותיה ומשיקה חבילות וטיסות ליעדים חדשים. ישראייר תטוס לראשונה לעיר רימיני באיטליה השוכנת ברביירה של הים האדריאטי, שמהווה יעד נופש בפני עצמו ונקודת יציאה מושלמת לרוצים לטייל באיטליה.
רימיני מצטרפת לרשימת ארוכה של היעדים אותם תפעיל ישראייר בפסח הקרוב וביניהם ורשה, לונדון, אמסטרדם, ליסבון, מונטנגרו, סלוניקי ורודוס ביוון וכן קפריסין.
תוספת היעדים החדשים הינה בשורה לנוסעים שיוכלו עם ישראייר להזמין בנוסף לטיסות גם חבילות במחירים השווים לכל כיס.
כך לדוגמא ניתן יהיה למצוא טיסה ישירה בפסח לרימיני במחיר החל מ- 359 $או טיסה ורכב לשבוע החל מ-429$, או לחגוג את ליל הסדר בורשה במלון *4 כוכבים במחיר החל מ- 649$ לאדם ל- 4 לילות, 5 לילות בסלונקי במלון 4 כוכבים החל מ- 695$ לאדם.

