אילוסטרציה
אילוסטרציהצילום: IStock

פרקליטות מחוז תל אביב הגישה הבוקר (ב') לבית המשפט המחוזי בעיר כתב אישום נגד גבר בן 41 מבני ברק, בגין תקיפה חמורה בתלמיד ישיבה כבן 15.

על פי כתב האישום, לפני שבועות אחדים ניסה הקרבן יחד עם חברו לתפוס טראמפ בצומת בבני ברק לכיוון הישיבה בה למד. הנאשם שחלף במקום פגש בו והציע לו הסעה לישיבה הסמוכה למקום מגוריו של הנאשם.

הקטין נעתר להצעתו, נכנס לרכבו והתיישב בכיסא שליד הנהג. הנאשם החל בנסיעה, פנה אל הקטין ושאל אותו האם חגורת הבטיחות לוחצת עליו. מייד לאחר מכן הושיט הנאשם את ידו לעבר חגורת הבטיחות של הקטין והחל לבצע בתלמיד הישיבה מעשים מגונים.

לאחר מכן עצר הנאשם את רכבו במקום חשוך, סמוך לאזור התעשייה בבני ברק וכיבה את אורות רכבו ובהמשך ביצע בנער מעשים מגונים ללא הסכמתו.

בהמשך, הניע הנאשם את רכבו והחל בנסיעה לעבר הישיבה של הקטין. בהגיעם לישיבה, דרש הנאשם מהקטין לסדר את חולצתו ולשמור בסוד את שארע.