
ח"כ בצלאל סמוטריץ' (הבית היהודי) סייר היום (חמישי) עם הרב יעקב מיוחס וחבר מועצת העיר ביתר עילית יקי הרשקופ במוסדות חינוך בביתר עילית ובכפר חב"ד.
הסיור החל במוסד טיפולי מיוחד - "סדנה דעראה", לנערים מהציבור החרדי. ח"כ סמוטריץ' המשיך לבית ספר "תפארת מנחם" ומשם לישיבה מקצועית "עתיד אוהלי תמימים" בכפר חב"ד.
בסיור נחשף סמוטריץ' למספר עמותות מיוחדות של הציבור החב"די, ביניהן "יד לילד המיוחד" שמטפלת בנערים עם צרכים מיוחדים ופרויקט קרן ''אוהלי תמימים חסדי שמשון'' שמחלק ביגוד חסידי לבחורים שידם אינה משגת ובהמשך עם נציגי ארגון תנועת הנוער "הפנסאים".
"חב"ד הוא ארגון כלל עולמי של חסידות וחסד ומתוך רצון שלא להשתתף בפלגנות אינם מיוצגים מפלגתית", אמר סמוטריץ'. ''אני רואה זכות עצומה לסייע לחב"ד בשליחותם למען עם ישראל. הפעילות המדהימה של חב"ד חוצה ציבורים ואני מאמין שחובתנו כמדינה לעזור ולתמוך בפעילות הענפה שלהם כמה שרק ניתן.
''היום היה יום עמוס בלמידה ובלי נדר אמשיך להעמיק בסוגיות ואשתדל לעזור כמה שניתן למפעלים החשובים של חב"ד ברחבי הארץ", הבטיח.
