החתמה מעניינת. ג'ונה בולדן
החתמה מעניינת. ג'ונה בולדןצילום: האתר הרשמי של מכבי ת"א

עוד שניים מהשחקנים הזרים החדשים של מכבי ת"א בכדורסל הגיעו היום (רביעי) לישראל.

הפורוורד ג'ונה בולדן אמר בנמל התעופה לאחר שנחת, "אני שמח להתחיל, זו היתה דרך ארוכה ואני מתרגש כשאני פה".

"ראיתי את ההחתמות, זה מעניין, לא דיברתי עם אף אחד עדיין בקשר לזה אבל אני מתרגש להתחיל לשחק איתם. לשחק עם שחקן כמו נוריס קול שיש לו 2 אליפויות NBA זה משהו שאני מצפה לו, אני רוצה להסתכל עליו ולהתרשם מהנסיון וללמוד מהידע שלו. יש פה אוהדים ברמה אחרת, הארגון הוא ברמה אחרת וגם העיר בכלליות היא נחמדה והאנשים נחמדים. אין מחסום שפה שזה מצוין", הוסיף בולדן.

הגארד דיאנדרה קיין הוסיף, "אני מגיע למועדון כמו מכבי ואני חייב להתרגש. אני יודע מה ההיסטוריה שלהם ומה הם השיגו בעבר. בכלל לעשות את מה שאתה אוהב בכל שנה זה מרגש תמיד מחדש" אמר . "אני מנסה להישאר עקבי ולעבוד על המשחק שלי, להשתפר ואני מקווה שהשלב הבא זה להמשיך בדרך למעלה ולהיות טוב יותר. אני לא יודע הרבה על השחקנים, שיחקתי מול פייר ג'קסון ודשון תומאס והם שחקנים נהדרים. צפיתי בביצועים של כולם, אני מצפה לעבוד ולשחק איתם ומקווה שתהיה עונה טובה".

הוא הוסיף, "מכבי תמיד היתה מועדון גדול, אני יודע שהשנים האחרונות לא היו לפי הציפיות אבל אנחנו מצפים לשנות את זה העונה. כששיחקתי באילת הכל היה חדש, אני יודע שהשופטים שונים בין הליגות ולכן אצטרך להתאים את עצמי, אני מצפה לעונה הזו".