לונדון
לונדוןצילום: רויטרס

לפחות 6 בני אדם נפצעו לאחר שקבוצה של גברים ריססה חומצה על עוברי אורח סמוך לתחנת הרכבת בסטרדפורד שבלונדון, בירת בריטניה.

המשטרה הבריטית מסרה כי "סמוך לשעה 20:00 התקבלה קריאה על קבוצת גברים שמרססת חומר מסוכן באזור מרכז הקניות של סטרטפורד וכי מספר אנשים נפגעו והם ממתינים לכוחות ההצלה".

לפי שעה, כוחות הביטחון לא מתייחסים לאירוע כאל פיגוע טרור.

לפני שבוע נפצעו 22 בני אדם בפיצוץ מטען חבלה מאולתר ברכבת התחתית פרסונס גרין במערב לונדון.

ברשתות החברתיות פורסמו תמונות של דלי לבן מונח בתוך קרון הרכבת, וממנו עולה להבת אש. משטרת לונדון קראה לתושבים להישאר רגועים בעקבות הפיגוע, וביקשה לדווח לה על כל דבר חשוד.

נשיא ארה"ב דונלנד טראמפ צייץ בטוויטר: "התקפה נוספת בלונדון על ידי מחבל לוזר. אלה הם אנשים חולים ומטורפים שהיו מוכרים לרשויות בלונדון. חייבים לנקוט יוזמה!".

בהמשך כתב: "טרוריסטים לוזרים חייב להיות מטופלים ביד קשה יותר. האינטרנט הוא כלי הגיוס העיקרי שלהם, לכן עלינו להפסיק לאפשר להם להעזר בו".