דשון תומאס, מול שחקן הכוכב האדום בלגראד
דשון תומאס, מול שחקן הכוכב האדום בלגראדצילום: באדיבות מכבי ת"א

זה היה אמור להיות משחק של ניצחון, אבל מכבי תל אביב סיימה הערב (חמישי) בהפסד לכוכב האדום בלגרד 84-87, ועם תחושת החמצה.

במחצית הראשונה הצהובים היו הקבוצה הדומיננטית על המגרש, אבל הם הסתבכו במחצית השנייה ומי אם לא טיילר רוצ'סטי האקס, העניש את הצהובים וסגר עניין בסוף המשחק.

הצהובים פתחו טוב, והשחקן הבולט ברבע הראשון היה ג'ונה בולדן עם שלוש שלשות - ובתום הרבע, היתרון היה של התל אביבים, 24-19.

רוצ'סטי צמצם את ההפרש ברבע השני והמשיך לשמור את הכוכב האדום בתמונה אבל דשון תומאס ומייקל רול הגדילו את הפער והצהובים הובילו במחצית 49-39.

הכוכב האדום קלעה 5 נקודות רצופות ברבע השלישי אבל פייר ג'קסון שמר על היתרון בצד הצהוב. רוצ'סטי המשיך לירות מכל טווח ונגס עוד ועוד ביתרון, עד שהוא עבר לקבוצה המקומית. דשון תומאס החזיק את הצהובים ובתום הרבע 61-62 למקומיים.

הצהובים עלו ליתרון בפתיחת הרבע הרביעי, אבל המארחים המשיכו את המטווח מעבר לקשת, וטיילר רוצ'סטי היה זה שקבע את התוצאה, אולי מבחינתו נקמה אישית בצהובים.

למכבי ת"א קלעו: תומאס 28, ג'קסון 14, רול 11, בולדן 11, טיוס 6 (8 ריבאונדים), קיין 4, קול 4, פראחוסקי 4, דיברתולומיאו 2.