
המיליארדר היהודי-קנדי בארי שרמן ורעייתו האני נמצאו בשבת ללא רוח חיים בביתם שבטורנטו.
בני הזוג נמצאו מתים לאחר שהמשטרה ענתה לקריאה להגיע לדירתם בשעות הצהריים ביום שישי האחרון.
"נסיבות המוות נראות חשודות ואנו מתייחסים לחקירה בהתאם", מסר מפקד המשטרה דיוויד הופקינסון.
בלשי מחלק הרצח של משטרת טורונטו מסרו לעיתונאים כי לא נמצאו ראיות לפריצה לדירה. הערב (מוצאי שבת) דווח בטורנטו כי נבדק החשד כי האיש רצח את אשתו והתאבד.
בני הזוג תרמו מיליוני דולרים לבתי חולים, בתי ספר וארגוני צדקה. ראש עיריית טורונטו, ג'ון טורי, מסר כי הוא מזועזע וציין כי בני הזוג תרמו כספים רבים לעיר. "משטרת טורונטו חוקרת את המקרה ואני מקווה שהם יספקו תשובות לכולנו שמתאבלים על האובדן הכבד", הוא אמר.
ראש ממשלת קנדה, ג'סטין טרודו, הביע בחשבון הטוויטר שלו תנחומים בשמו ובשם אשתו, "סופי ואני עצובים בשל מותם הפתאומי של בארי והאני שרמן. תנחומינו למשפחה ולחברים, ולכל מי שחזונם ורוחם נגעו בו".
שרמן הקים את חברת התרופות אפוטקס בשנות ה-70 של המאה הקודמת והיא נחשבת כיום לאחת המובילות בעולם בתחום התרופות הגנריות. החברה פועלת ב-45 מדינות בעולם, כולל ארה"ב.
בני הזוג הותירו ארבעה ילדים.
