
כ-1000 בני נוער חתמו על עצומה שיזמו צעירי מפלגת האיחוד הלאומי, בדרישה משר הביטחון אביגדור ליברמן למגר את הטרור הערבי ולא להסתפק רק בדיבורים.
''כבוד השר והקבינט, אתם זכיתם!'', נאמר בעצומה, ''יש לכם את היכולת להחליט החלטות שיגנו על עם ישראל. אבל החלטתם שלא. איך תוכלו להגיד 'ידינו לא שפכו את הדם הזה' כאשר יש לכם את כל האמצעים לעצור את העוול הזה?
''רק דבר אחד חסר- עוז. ממי מפחדים? מהאו''ם? מהאיחוד האירופי? מאומות שקמות ונופלות?! במקום להיות מחוברים לחיי הנצח של עם ישראל אל האמת שיום אחד תופיע גם אם לא נרצה?''.
הצעירים מדגישים בעצומה כי נמאס להם לראות את מכריהם נרצחים, ''הגיע הזמן לשנות מדיניות מלהיות מונהגים על-ידי כל מיני אנשים וארגונים, ולהיות מנהיגים ולא לפחד.
''אנחנו, בשם אזרחי מדינת ישראל, לא מוכנים להמשיך את החיים בצורה כזו! לא מוכנים יותר להסתובב בפחד בארץ שלנו! נמאס לנו מהבטחות, נמאס לנו מאיומים, נמאס לנו מהמצאות. אנחנו רוצים לראות פעולות. אנחנו נמשיך לחיות כאן, זקופי קומה ובראש מורם. ואנו מצפים ממך ומכל חבריך לממשלה להתחיל להראות עוז וגבורה, כי אתכם ה' זיכה להיות מקבלי ההחלטות''.
העצומה מבקשת לסלק את המחבלים ובני משפחותיהם מהארץ, להרוס את בתיהם עד היסוד ולהרע את התנאים שלהם בכלא. ''כאשר לנו יש שבויים חפים מפשע בכלא שלהם, המחבלים רוקדים ושמחים. אנחנו דורשים שמחבל נתעב שיצא לפגוע ביהודי, באח שלנו, לא יראה יותר אור יום''.
