מכבי תל אביב רשמה הערב (חמישי) ניצחון חשוב במסגרת היורוליג על הכוכב האדום בלגאד, 75-89.

הצהובים שיחקו היטב במחצית הראשונה וירדו להפסקה כשהם מובילים בפער גדול של 18 נקודות, אבל ברבע השלישי היו נראים אבודים מעט. התאוששות לקראת תום הרבע הזה ורבע רביעי טוב הותירו את הניצחון ביד אליהו.

מכבי פתחה את המשחק בביטחון רב ורצה ליתרון 5-12, כשהאורחים מסרביה ממהרים להזעיק פסק זמן.

העצירה של המשחק השתלמה ובלגרד חזרה לשיוויון 14-14, קצת יותר משתי דקות לסיום הרבע הראשון. אלכס טיוס, במהלכים חשובים בהגנה ובהתקפה, דאג שהקבוצה שלו תרד בתום הרבע כשהיא מובילה, 16-23.

הרבע השני היה הצגה בצהוב. כל השחקנים היו טובים גם בהגנה וגם בהתקפה. ההפרש הלך וגדל והסרבים היו נראים אובדי עצות. להפסקה ירדו הקבוצות כשהיתרון נמצא בצד הצהוב, 29-47.

ברבע השלישי היה נראה שהצהובים איבדו את הקצב. הכוכב האדום נגסה עוד ועוד בפער ואחרי עבירה בלתי ספורטיבית של קיין הוא ירד מתחת לדו ספרתי.

ספאחיה עצר את המשחק עם פסק זמן משלו, אבל היתרון הלך ופחת עד ל-7. ג'ון דיברתולמיאו ופייר ג'קסון דאגו לקראת תום הרבע להשאיר את הצהובים עם 8 יתרון לעשר הדקות האחרונות, 52-64.

ברבע הרביעי ג'קסון המשיך לייצר נקודות ולהנהיג את הקבוצה. במקביל הקלע הבולט של הסרבים ואקס מכבי, טיילור רוצ'סטי היה בערב חלש והצהובים סיימו עם ניצחון שיש לו משמעות רבה בקרב על מקום בשמיניית הקבוצות העולה לשלב הבא.

למכבי תל אביב קלעו: ג'קסון 22, טיוס 15 (7 ריבאונדים), קיין 14, קול 10, תומאס 10, קול 7, דיברתולומיאו 6, פראחוסקי 4, בולדן 1.