אורלי זך, אחייניתו של בוריס בורטשוילי ז''ל שאותר הבוקר (שישי) ללא רוח חיים ועם סימני אלימות ביער מודיעין, מספרת על התחושות הקשות והעצב שפקדו את המשפחה ותוקפת את הרוצח.
"אנחנו מרוסקים, לקחו לנו את הלב שלנו", סיפרה זך לחדשות 2. "הוא נעדר לפני יומיים והיום הודיעו שנמצאה הגופה ומאז אנחנו שבורים".
משפחתו של בורטשוילי, תושב לוד ויהלומן במקצועו, מעוניינת שהציבור ידע את פרטי המקרה: "אני רוצה שכל מדינת ישראל תדע מה החלאה עשה לו, שכולם יידעו מה הוא עשה".
בני המשפחה לא הכירו את מי שחשוד ברצח: "אנחנו לא מכירים אותו אבל בוריס כן הכיר אותו, שניהם היו סוחרים והבנתי שהוא לקח אותו ורצח אותו", אמרה זך. "הוא הביא אותו במרמה ואני לא יודעת מה עשה אבל הוא רצח אותו בדם קר - זה רק על רקע עסקי, בוריס היה נותן כסף אם הוא היה רוצה אבל הוא רצה לשדוד אותו".
"בוריס היה אדם אחד למיליון. הוא היה רק נותן ועושה לאחרים, היה נותן הרבה תרומות ועושה הרבה חסד, הוא היה מוציא מהפה ונותן לאחרים", מתארת אורלי את אישיותו של דודה. "אני רוצה לדעת למה הרוע לב הזה? למה להשאיר 4 ילדים יתומים? הוא פירק את המשפחה למה הוא עשה את זה? הוא היה הלב של המשפחה שלנו ועכשיו היא נהרסה".
המשטרה עצרה גבר בשנות ה-50 לחייו, תושב מודיעין, בחשד למעורבות בהיעלמותו של היהלומן. מעצרו הוארך אתמול בשבעה ימים.