
אומרוסה מניגולט, אשר הודחה מהבית הלבן בחודש דצמבר, טוענת שהקליטה שיחה עם בתו של הנשיא, איוונקה, ובעלה ג'ארד, אשר מציגה אותם כמי שאינם מעודכנים בנעשה בבית הלבן.
מניגולט – שמוציאה בימים אלה ספר התוקף את טראמפ בטענה שאינו בריא נפשית – כבר השמיעה בתקשורת מספר הקלטות שערכה בסתר. בהקלטה אחת, נשמע ראש סגל הבית הלבן, ג'ון קלי, מודיע לה על פיטוריה.
בהקלטה שנייה היא משוחחת עם הנשיא טראמפ – לכאורה באותו יום בו פוטרה – וטראמפ מביע הפתעה מכך שפוטרה וטוען כי לא ידע על כך.
ככל הנראה, גם קושנר ואיוונקה – המשמשים שניהם כיועצים בכירים לנשיא – טענו בשיחה עם מניגולט כי לא ידעו על פיטוריה.
אתר "פוליטיקו" דיווח כי ניתן ללמוד מההקלטה – שטרם הושמעה בציבור – כי בני הזוג אינם מעודכנים בענייני כוח אדם, מה שמראה אולי שהשפעתם בבית הלבן נמצאת במגמת ירידה.
בהקלטה נוספת ששחררה מניגולט נשמעת שיחת ועידה בין יועצים לנשיא, בהם מניגולט, הדנים באפשרות שטראמפ הוקלט כשהוא משמיע ביטוי גזעני כלפי שחורים.