מודה. נתניהו
מודה. נתניהוצילום: מרים אלסטר, פלאש 90

דובר תנועת הליכוד ודוברו הפוליטי של ראש הממשלה, שי חייק, הודיע לאחרונה לנתניהו על כוונתו לסיים את תפקידו בתחילת השנה הבאה, אחרי למעלה מארבע וחצי שנים בתפקיד.

חייק משמש בתפקידו משנת 2014. בתקופה זאת ליווה את ראש הממשלה במערכת הבחירות ובקמפיינים פנים מפלגתיים רבים ובהם הבחירות לראשות התנועה.

ללשכת ראש הממשלה הגיע חייק לאחר שמילא מספר תפקידים בעולם התקשורת ובהם יועץ התקשורת של השר אופיר אקוניס ודובר התאחדות הסטודנטים הארצית.

ראש הממשלה נתניהו מסר, "אני מודה לשי על עבודה מקצועית, יצירתית ומסורה ועל תרומתו להצלחת הליכוד בשנים האחרונות. בשנים שבהן הוביל את הדוברות הפוליטית באו לידי ביטוי יכולותיו בתחום התקשורת הפוליטית והאסטרטגיה".

חייק הודה לנתניהו, "אני מבקש להודות לראש הממשלה בנימין נתניהו על הזכות שניתנה לי לעבוד תחתיו בארבע השנים האחרונות. אין בית ספר טוב ממנו למדינאות, תקשורת וחשיבה אסטרטגית".