יהודית מורי
יהודית מוריצילום: באדיבות המשפחה

יהודית מורי חולה במחלת כליות סופנית ועוברת טיפולי דיאליזה קשים. לאחרונה מצבה הידרדר והיא זקוקה בדחיפות לתורם כליה מתאים על מנת להציל את חייה.

עקב סוג דם נדיר יחסית ובעיית נוגדנים בדם של יהודית, לא נמצא עדיין תורם עבורה. במקביל מנסים בני המשפחה לחפש גם בארה"ב. כעת, בני משפחתה פונים לציבור ומבקשים מבעלי סוג דם O שיבואו להיבדק כשגם תרומות יסייעו בקידום התהליך על מנת להציל חייה.

קרן אזולאי, בתה של יהודית, פרסמה פוסט בפייסבוק שכבר זכה למאות רבות של שיתופים, "אמא יש רק אחת. בדיוק כמו לכם גם לי יש רק אמא אחת והיא כל עולמי, הלב הפועם של משפחתנו, הנפש הנדיבה והטובה ביותר שתוכלו לדמיין. אמי בת 55, נשואה, אם לשלושה וסבתא לחמישה.

"אמא שלי הגיבורה חולה במחלת כליות סופנית", תיארה אזולאי. ''מזה 3 שנים הגיבורה שלי עוברת טיפולי דיאליזה קשים ומתישים בהם מסננים את הדם מגופה - תהליך קשה ומתיש. לאחרונה חלה החמרה במצבה הרפואי והיא חייבת לעבור בדחיפות השתלת כליה לצורך הצלת חייה. המחלה של אמי תורשתית ולכן אף אחד מאיתנו לא נמצא מתאים לתרומה.

"חמישה מלאכים מלאי אהבת חינם שביקשו לעזור ולתרום עבורה כליה נמצאו כלא מתאימים והלב של כולנו ממשיך להישבר ולהתרסק למיליון רסיסים פעם אחר פעם. אני מפרסמת את הפוסט הזה ובוחרת להאמין בכוחה העצום של אמונה ובטוב ליבם האינסופי של אנשים שייתכן ונפלה בחלקם הזכות הגדולה ביותר שקיימת - להציל חיי אדם.

''אני זועקת ומתחננת לעזרתכם - אנא עזרו לנו למצוא תורם/ת מתאים/ה ולהציל את חייה של אמי, אנו מחפשים תורמים עם סוג דם O (לא משנה פלוס או מינוס.) 'כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו'".

במקביל, מנסה המשפחה לחפש תורם בארה"ב ופתחה חשבון בנק לתרומות עבור מבצע החיפושים.

המעוניינים לבדוק התאמה (בתהליך פשוט מאוד) או לתרומות –

קרן: 053-3395336
בנק לאומי (10), סניף 944, ח-ן 47299-00
קרדיט תמונה: אלבום משפחתי