מזה 19 שנים ניצב מתחם אולמות האירועים 'חצר המלכה' שבצומת כנות בצמרת הענף. פגשנו את מאיה צוק, מנהלת המזון והיועצת של המתחם, לשיחה על ייחודו של המקום ועל החתירה לסטנדרט גבוה של שירות ואיכות.

המתחם, מספרת צוק, מחולק לשלושה אולמות כשהקטן בהם, הפנטהאוז, נחשב לאולם הבוטיק של 'חצר המלכה'. האולם הגדול יותר הוא 'גן הארמון' המעוצב באופן עדכני ועכשווי. האולם הגדול הוא אולם הנשף, לו מתייחסת צוק כ'ספינת הדגל' של המתחם, והוא מעוצב כאמפיתאטרון הבנוי על מפלסים.

אולם 'גן הארמון' מכיל עד 800 אורחים, אולם הפנטהאוז עד 400 אורחים ואולם הנשף מכיל עד 1200 אורחים.

על ההפרדה בין האולמות מסבירה צוק ומציינת כי יתרונו של מתחם 'חצר המלכה' הוא היכולת להפריד לחלוטין את שלושת האולמות על אף שהמתחם ערוך לנהל במקביל שלושה אירועים. לבד מהכניסה הראשית המשותפת לכל אולם כניסה ויציאה עצמאית, קבלת פנים עצמאית, חופה עצמאית, שירותים וכיוצא באלה. המשמעות היא שכל אולם מתנהל באופן עצמאי לחלוטין מבלי לשמוע ולהרגיש באולם אחד את המתרחש באולם השכן.

צוק לוקחת אותנו לסיור במתחם קבלת הפנים והחופה, שם הקירוי מודולארי ומאפשר קיומו של אירוע מתחת לכיפת השמים בימות הקיץ, כפי שרבים מהזוגות מעדיפים.

על כשרויות המזון היא מציינת כי המתחם מאפשר את כל הכשרויות, מהרבנות ראש העין ועד לכשרויות מחמירות יותר לאירוע כולו או למספר מנות ממוקד על פי בקשת בעלי האירוע. ,אנחנו מוציאים כמה מנות גלאט. מדובר במנות משלנו כמובן, לא מבחוץ ולא בחמגשיות", היא מדגישה וכמנהלת המזון והמשקאות של המקום היא מציינת את הצורך להתחדשות קולינרית מתמידה, ולהערכתה גורם זה הוא שמוביל את 'חצר המלכה' למעמדו בצמרת תחום האירועים.

לדבריה גם אופן הגשת המנה הוא גורם משפיע החשוב לאורחים כיום, ובהתאם חשוב למטבח המתחם להוציא את המנות באופן מעוצב על כלים מותאמים שגם בהם מתחדש המקום בהתאם לרוח הזמן ומתוך שמירה על ייחודיות ומקוריות.

"אנחנו מקיימים בכל יום ובכל עונה שלושה אירועים ובוודאי שזה עדיין מרגש. אני כבר 28 שנים בענף ועדיין עם כל זוג שנכנס כולי צמרמורת", חותמת צוק.

לקביעת אירוע בחצר המלכה לחצו כאן

חופה ב"חצר המלכה"
צילום: גרין צילום והפקות