ד"ר שלמה קרעי, מועמד הליכוד לכנסת במקום 26 מטעם מחוז הנגב, מעריך בראיון לערוץ 7 כי הליכוד יזכה לתמיכה גדולה בדרום וביישובי עוטף עזה.

"כתוב שהרוצה להחכים ידרים ותושבי הדרום והפריפריה מספיק חכמים כדי להבין שממשלת ימין בהנהגת הליכוד תרמה לכלכלה ליציבות ולביטחון. גם אני כמו חברי בעוטף עזה סובלים כבר 14 שנה מאז הגרוש מגוש קטיף, ילדים לא יכולים לישון בלילה, אנשים נמצאים בממ"דים ויש חשש שמפלגת גנץ לפיד תחזיר אותנו לעידן הנסיגות החד צדדיות ולאוטובוסים המתפוצצים הם מוכנים לעשות את הכול".

לדבריו אסור להיכנע לבריונות המשפטית, "אנחנו נמצאים כעת במצב שצריך להציל את המדינה כי חלילה אנחנו עלולים למצוא את עצמנו בפתח של עידן חדש שבו ממשלת גנץ לפיד תקים ממשלה עם הערבים. השמאל שלא מצליח לנצח בקלפי הצליח לגייס לטובתו את המערכת המשפטית ובאמצעות אלימות משפטית להגיש כתב אישום לפני הבחירות בלי שנותנים לראש הממשלה את זכות התגובה באמצעות שימוע וחיקור עדים".

קרעי סבור שצו השעה כרגע הוא להביא לכך שקולות של הימין לא יתבזבזו, "צריך להיזהר שלא לתת קולות למפלגות שמתנדנדות על אחוז החסימה כי התוצאות יכולות להיות קשות. הליכוד הוא עמוד השדרה שימנע מגנץ ולפיד למחוק את חוק הלאום ולהחזיר שטחים ועוד כל מיני ניסויים מסוכנים. לכן אסור להיות שאננים ודווקא עכשיו בשל הודעתו המופרכת של היועץ המשפטי לממשלה חייבים להצביע רק למפלגות שעוברות את אחוז החסימה בעדיפות לליכוד"

ד"ר שלמה קרעי, גאה ברקע ממנו הוא מגיע, "אני גאה להיות אדם תורני לאומי שלמד אצל הרב מאיר מאזוז מכסא רחמים. הליכוד הוא מפלגה הטרוגנית ויש בה מקום לכל קצוות הקשת. אני בקשר שוטף עם הרב וקיבלתי את ברכתו. לאחר הצלחתי בפריימריז עשינו אצלו סעודת הודיה".

להערכתו תלמידיו של הרב מאזוז יצביעו בהתאם להנחייתו, "הרב שמח שהצלחתי בליכוד, אמנם מפלגת יחד היא מפלגת הבית של הרב אבל אני קורא לכל חבריי להצביע לליכוד. אני מניח שתלמידי הרב ישמעו בקולו והרב יעשה את השיקולים שלו. היה ניסיון לשלב את אלי ישי ברשימה של הבית היהודי ניסיון שלא צלח. אני קורא לכל מכיריי וחבריי תושבי הנגב לבוא ולהצביע לליכוד".