
המשטרה בבואנוס איירס שבארגנטינה עצרה שני חשודים בתקיפה ובשוד של הרב הראשי של ארגנטינה, הרב גבריאל דוידוביץ' בחודש שעבר. כך דיווחו אמש (מוצאי שבת) כלי תקשורת מקומיים.
לפי הדיווחים, החשודים שנעצרו זוהו במצלמות האבטחה שמוקמו באזור האירוע. בתום חקירה מאומצת של המשטרה המקומית, השוטרים פשטו על בתיהם של החשודים ואף מצאו את אחד מכלי הרכב ששימשו אותם.
עוד דווח כי מסתמן כי הרקע לאירוע פלילי, וכי שני החשודים שנעצרו עמדו בראש כנופיית פורצים, שבנוסף לפריצה לבית הרב פרצה לבתים נוספים באזור. בפשיטה על ביתם גם נמצאו הבגדים שאותם לבשו במהלך התקיפה. חקירת המשטרה העלתה שהתקיפה תוכננה מראש. זהות שאר חברי הכנופייה ידועה לשוטרים.
כזכור, אלמונים פרצו לביתו של הרב דוידוביץ' בשעה 2:00 בלילה (שעון מקומי) ותקפו אותו באכזריות. הרב דוידוביץ' סבל מחבלות חמורות ואושפז בבית החולים. אשתו של הרב הראשי היתה בבית בזמן הפריצה. הוא שוחרר מוקדם יותר החודש מבית החולים לאחר שבוע של אשפוז.