
מועמד עוצמה יהודית באיחוד מפלגות הימין עו"ד איתמר בן גביר, תקף הערב (שלישי) את יו"ר בל"ד ד"ר אמטאנס שחאדה בעקבות תגובתו לדברי ראש הממשלה.
במהלך נאומו של ראש הממשלה נתניהו בפני ועידת איפא"ק אמר נתניהו, "אף אזרח בישראל הוא לא אזרח דרג ב', כי כולם אזרחים שווים וכי למוסלמים וליהודים יש אותן זכויות".
בתגובה לדברים טען יו"ר בל"ד כי הוא אזרח סוג ב' וכי "המסית הגדול ביותר נגד האזרחים הערבים יודע לדבר על שיוויון רק כלפי חוץ כאשר בפועל ממשלתו אחראית לחוק הלאום הגזעני והמפלה ולרדיפה פוליטית של הציבור הערבי".
אולם, דבריו של שחאדה לא נותרו באוויר ובתגובה צייץ עו"ד בן גביר בחשבון הטוויטר שלו, "ד"ר אמטאנס שחאדה: לא רק שאתה לא צריך להיות אזרח סוג ב', אתה בכלל לא צריך להיות אזרח כאן. מי שקורא למחבל עזמי בשארה גיבור, שולח לו ברכות ומחבק מחבלים לא יהיה כאן. מי שדגל ישראל והמנון התקווה הם 'חלק מהדיכוי שלו' לא יהיה אזרח המדינה".
בן גביר חתם בהודעה לשחאדה: "בכנסת הבאה נדאג לזה במלוא המרץ. תתחיל לארוז".
