ברשימת כחול לבן מיהרו לגנות הערב (שלישי) את זריקת העגבניה על ראש הממשלה נתניהו במהלך הסיור שערך היום בשוק התקווה בתל אביב.
יושב ראש רשימת כחול לבן בני גנץ צייץ בחשבון הטוויטר שלו: "מגנה בכל תוקף את זריקת העגבניות על בנימין נתניהו בשוק התקווה. ישראל צריכה אחדות-לא אלימות".
אולם, בליכוד לא התרשמו מהגינוי ורמזו כי מאחורי האירוע והתיעוד שלו עומדים גורמים הקשורים לרשימתו של גנץ.
"99.9% תמיכה בראש הממשלה נתניהו בשוק התקווה מאוד הפריעו לבני גנץ, אז הוא הוציא לתקשורת סרטון על 0.1% - ואחר כך עוד מיהר לגנותו. איזו צביעות", תקפו בליכוד.
"אחרי שהאשימו את ראש הממשלה נתניהו בבגידה במדינה והפיצו עליו את עלילת הבוטים השקרית שהתרסקה אחרי שעתיים, לפיד וגנץ ממשיכים לנהל קמפיין שקרי ומכוער, תוך כדי שהם מדברים גבוהה-גבוהה על ממלכתיות ופוליטיקה חדשה. שיתביישו", הוסיפו בליכוד.