
ראש הממשלה בנימין נתניהו התראיין הערב (מוצאי שבת) לעיתונאית רינה מצליח בחדשות 12.
"יש פער של 4 מנדטים בין כחול לבן לבינינו. מצביעי הליכוד הם שאננים", אמר, "אם יהיה לגנץ ולפיד פער של 4-5-6-7 מנדטים, ברור שהנשיא יטיל עליהם את הרכבת הממשלה".
"אני אביא את כל מפלגות הימין אליי. מי שרוצה להסתכן לא ישמע לי. ב2015 הקשיבו לי ולכן ניצחתי".
נתניהו הצהיר, "כן, אני אחיל ריבונות. אני לא מפריד בין הגושים לבין הנקודות המבודדות. וגם: בזמן הקרוב אני אפנה את חאן אלאחמר".
נתניהו התחמק מתשובה לשאלה על עימות בינו לבין גנץ, "שיקבעו ביניהם (גנץ ולפיד) מי מהם ראש הממשלה. אני לא אתעמת עם חצי ראש ממשלה".
ראש המועצה האזורית הר חברון מסר בתגובה "אני מברך את אמירתו הברורה של ראש הממשלה".
"מדובר בהכרזה מתבקשת של ראש הממשלה נתניהו. שנים ארוכות אנו ממתינים כי ממשלת ישראל תקבל את ההחלטה המוסרית והנכונה הזו - ולשמחתנו היום הזה הגיע.
דמרי הוסיף "אנו קוראים לראש הממשלה נתניהו לפעול להחלת הריבונות כצעד ראשון עם כינונה של הממשלה החדשה, ולעמוד איתן אל מול לחצי האמריקניים וגורמים נוספים עם פרוש תוכנית המאה של טראמפ. זה הזמן להתחייב במעשים לריבונותנו ביהודה ושומרון".
ראש המועצה המקומית בית אל, שי אלון, אמר בתגובה "שמעתי הערב שראש הממשלה בנימין נתניהו הבטיח להחיל ריבונות ביהודה ושומרון בקדנציה הבאה. אני מחזק את ראש הממשלה ואומר שהחלת הריבונות ביהודה ושומרון הייתה צריכה להתבצע מזמן, יהודה ושומרון הם חלק בלתי נפרד משאר חלקי הארץ".
עוד הוסיף אלון ואמר כי הוא מקווה מאוד שלא מדובר בהבטחת בחירות. "ראש הממשלה ימדד במעשיו ולא בדיבורו" ציין.