שרת המשפטים איילת שקד, יו"ר משותפת במפלגת הימין החדש, קוראת לאנשי הימין לא ללכת שולל אחרי נתניהו שלטענתה יקים לאחר הבחירות ממשלת אחדות עם גנץ ולפיד.

"ליכוד חזק זו טעות גדולה. זה יוביל להקמת ממשלת שמאל כיון שחלק ממפלגות הימין לא יעברו את אחוז החסימה. לכן הציבור הימני האידיאולוגי צריך לדבוק במפלגות שלו. אני חוזרת ואומרת שאם גוש הימין לא יהיה חזק, תהיה כאן ממשלת אחדות עם גנץ ולפיד", אומרת שקד בראיון לערוץ 7.

היא דוחה את טענות נתניהו על כך שבנט ישחזר את ברית האחים עם לפיד. "זה שקר מוחלט. נתניהו בוודאי זוכר שהסיבה שבנט ולפיד עשו את השותפות היתה שהוא עצמו רצה לזרוק את הבית היהודי לאופוזיציה.

"אנחנו לא אסקופה נדרסת של נתניהו. אנחנו מפלגה חזקה עם פוליטיקאים חזקים ואני בטוחה שהציבור חכם וזוכר את ההיסטוריה".